• *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

  Serviciul de salubrizare

  Email Imprimare PDF

  In anul 2008 comuna Grivita in asociere cu comunele Reviga, Milosesti si Traian a otinut finantare pentru proiectul ,,IMPLEMENTAREA SISTEMULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT AL DESEURILOR IN ZONA DE NORD A JUDETULUI IALOMITA,,

  In niembrie 2010 s-au finalizat procedurile de achizitie publica pentru proiectul,,IMPLEMENTAREA SISTEMULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT AL DESEURILOR IN ZONA DE NORD A JUDETULUI IALOMITA,,. Dupa finalizarea procedurilor de achizitie publica s-a infiintat Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara ,, Salubris Group 2010 ,, formata din comunele Grivita, Reviga, Milosesti si Traian. ) Asociaţia se constituie în scopul înfiinţării, organizării, reglementării, exploatării, monitorizării şi gestionării în comun a serviciului de salubrizare pe raza de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre, precum şi realizarea în comun a unor proiecte de investiţii publice de interes zonal sau regional destinate înfiinţării, modernizării şi/sau dezvoltării, după caz, a sistemelor de utilităţi publice aferente Serviciului.

  Aceasta asociatie a infiintat o societate comerciala careia ii va da prin incredintare directa Serviciul de Salubrizare.

   
  Sunteti aici:
  Home Utilitati Publice Serviciul de salubrizare